
ja näin se jatkui:

ja kolmas askel:

ja erittäin maukas lopputulos:

Ekavillipiiras
pohjaan sujahtihujahti: (n. puolikkaan uunipellin kokoinen vuoka)
2dl tattarijauhoja
1dl teffjauhoja
1dl hampunsiemenrouhetta
0,5dl tapioka jauhoja
0,5dl kookosjauhoja
ripaus suolaa
vajaa tl leivinjauhetta
0,5tl savupaprikajauhetta
n. 2dl vettä
1,5dl kylmäpuristettua luomu oliiviöljyä
-sekoita taikina tasaiseksi ja levitä vuokaan
täytteeseen sujahtihujahti:
reilu litra erilaisia villiyrttejä silputtuna (nokkosta, voikukanlehtiä ja kukkia, suolaheinää, siankärsämönlehtiä, vuohenputkea yms..)
kesäsipulinvarsia silputtuna kourallinen
150g luomu fetajuustoa murusteltuna
muutama aurinkokuivattu tomaatin puolikas pilkottuna
3dl kookosmaitoa
2-3 luomu kanamunaa
ripaus suolaa
0,5tl kurkumaa
- levitä silputut villivihannekset ja kesäsipulit pohjan päälle
- levitä fetajuustomuruset ja silputut aurinkotomaatit villivihannesten päälle
- sekoita kananmunat, kookosmaito ja mausteet ja kaada tasaisesti piiraan päälle
- paista uunissa +175C puolisen tuntia ja tarjoile villivihannessalaatin kanssa
Käytin raakaineksista melkein kaikki luomulaatuisena <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti