vasemmalla kahavinmakuset ja oikealla karpaloiset tohoveet |
Lakritsajuurella lucumatohoveeta ja karpaloita.............ja kahavinmakuakin :)
1dl kookosöljyä
0,5dl kaakaovoita raastettuna
n. 1,5 dl lucumajauhetta
n. 2tl lakritsanjuurijauhetta
ripaus laatusuolaa (elikkäs puhistamatonta merisuolaa tahi ruususuolaa)
karpaloita kourallinen tai enempi
1-2tl luomu pikakahavijauhetta
Sulata kaakaovoi ja suola vesihauteessa
Lisää kookosöljy sekaan sulamaan.
Lisää lucuma ja lakritsanjuurijauhe sulaan rasvaan ja sekoittele tasaisen sileänsamettiseksi.
Laita muottien/muotin pohjalle karpaloita ja kaada puolet toffeemassasta päälle.
Lisää toiseen puoleen toffeemassaa 1-2tl luomu pikakahvijauhetta ja sekoittele tasaisen sileänsamettiseksi.
Kaada kahvi-laku-lucuma toffeemassa muottiin/muotteihin.
Laita jääkaappiin jähmettymään reiluksi puoleksi tunniksi.
Nautiskele ja tarjoo kaverille kans ♥♥
Tohoveet kannattaa säilyttää jääkaapissa, jos niitä sattuu jäämään säilytykseen asti , tuore-marjaisat tohoveet säilyvät hieman lyhemmän aikaa kuin kahavitohoveet.
Inspiraation tekemiseen sain tästä ohjeesta http://wellberries.com/2014/10/20/lisaa-lucumaa-karpalotoffeen-muodossa/ Kiitos :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti