sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Olipa kerran kaks mustikkaa

Olipa kerran metsässä kaks mustikkaa..

Iloinen poimija kohtasi ne ja poimi ne mukaansa.
Iloissaan huutelivat ne kaikille muillekkin mustikoille jotka innoissaan hyppivät ämpäriin niin että ämpäri oli pian täynnä iloisia mustikoita valmiina elämänsä seikkailuun.
Innoissaan makoisat mustikkaiset odottivat mitä tuleman pitää ja ihmeissään matkustivat oudon vehkeen kyydissä kohti tuntematonta määränpäätä.
Saavuttiin pian matkan päähän ja iloisen odottava jännitys kohosi mustikkoitten joukossa levittäen ihanaa mustikkaista tuoksuaan ympärilleen.

Pian mustikkaiset huomasivat päätyneensä erittäin lämpöiseen tunnelmaan jossa heitä arvostettiin suuresti ja kohdeltiin suurella kiitollisuudella. Ilmassa kuului muminoita ja hiljaisia supinoita, ihanniinkuin joku olisi sanonut sanoja raakakakku paljonmustikoita, raakakakku rakkautta täynnä.

Innoissaan seikkailusta mustikkaiset pääsivät elämänsä karusellimatkalle, oikean Vitamixin kyytiin kaikkien muitten luomuisten laadukkaiden rakkausraaka-aineitten kanssa. Karuselli pyöri ja pyöri ja mustikoilla meni jo pää ihan sekaisin onnesta ja kaikesta pyörityksestä.

Vihdoin pyöriminen karusellissa päättyi ja päästiinkin liukumäkeen joka päätyi mustikkalammikkoon jossa oli reunat hienot ja valkoiset, siinä mustikoitten kelpasi kellua ja köllötellä ja päästä viileään huilaamaan pitkän päivän päätteeksi.

Seuraavana aamuna mustikkainen lammikko olikin jo jähmettynyt kiinteämpään muotoon ja mustikat olivat tiiviisti sekoittuneena toinen toistensa kanssa kuin ikuiseen halaukseen.

Kauniit koristeet lammikko sai päälleen ja kuului iloista ja onnellista puheensorinaa kun lammikko pääsi juhlapöydän keskipisteeksi.

Kuinka onnelliseksi ihmislapset tulivatkaan tuota mustikkaista kauneutta nauttiessaan ja mustikkaiset myhäilivät tyytyväisinä ihmislasten masuissa <3
Pohjassa mulperimarja, pekaanipähkinä, parapähkinä, kookosöljy, inspiraatio ja rakkausKakkumassassa paljon mustikoita, kookosmannaa, auringonkukansiemeniä, psylliumia, luovuutta ja rakkautta

MustikaisenMakoisaa kesää ♥
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti