Valmis ensilumensoppa nautitaan tietysti ulkona maisemia ihastellen!
Aineksia soppaan suurinpiirtein mitä jääkaapissa sattui olemaan: kaksi punasipulia kuusi valkosipulinkynttä parisenttiä inkivääriä punainen tuore chili viisi senttiä palsternakkaa pari sellerinvartta kaksi punaista paprikaa muutama tomaatti pienen kesäkurpitsan puolikas puolikas fenkoli tuoretta sitruunaruohoa vedessä liotettuja aurinkokuivattuja tomaatteja ainakin viisi parsakaalin puolikas (varsi myös) punaisia linssejä desin verran yrttisuolaa kookosöljyä pakuriteetä nesteeksi (vesikin käy oikein hyvin)
Ja tässä kuinka se tapahtuu:
laita kattilaanpataan kookosöljyyn kuullottumaan silputtu punasipuli ja valkosipuli seuraavaksi pilkottu palsternakka ja pätkitty sitruunaruoho sekä parsakaalin varsi palasteltuna ja niiden päälle kattilaan paloiteltu inkivääri ja chili sekoitahämmennä sekaisin ja lisää pakuria/vettä senverran että kasvikset peittyy lisää kattilaanpataan punaiset linssit ja loput kasvikset hienonnettuna pyöräytäsekoita kaikki sopivasti sekaisin anna porista pulputtaa parinkymmenen minuutin verran, lisää sopivasti yrttisuolaa tarkista maku
asettele soppalautaselle, lisää ituja ja tuoreita yrttejä päälle ja namnam! ♥ nauti ensilumensoppa rakkauella ♥
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti