keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Anna Suukko

Aamulla on mukava ravita kehoansa itsepuristeulla vehnänorasmehulla. Mulla on menossa testi, kuinka se koko kehossani vaikuttaa. Nyt jo muutama viikko takana ja keho sekä mieli voivat loistavasti.

Mehustimena Wilfan edullinen mehupuristin yhdellä muovisella kairalla ja olen ollut tyytyväinen tuohon vehkeeseen. Käytän sitä ainakin kuusi kertaa viikossa ja muutaman kuukauden päästä voin viettää Wilfan yksvuotis synttäreitä ;)

Oraat ja vilivihannekset puristaa hyvin, kurkut yms. kosteammat hurautan kahteenkertaan, niin jäljelle jäävä kuitu on kuivempaa. Sen voi sitten käyttää keittoihin, kräkkereihin, murekkeisiin, piiraisiin... just name it.

Kaksikairaista mehustinta en ole vielä päässyt kokeilemaan, sanovat, että se voisi olla hankalampi ja monimutkaisempi puhdistaa ja loppukuitu olisi kuivempaa. Aika mahtavaa ois saada kaksikairainen testiin, niin voisi vertailla ja sitten päättää mikä kenties olisi seuraava mehustin.

Hohoi Universumi, kuulethan toiveeni, Kiitos ♥3 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja täällä sun blogissa. Puristaakohan tuo wilfan mehupuristin mehua myös iduista ja versoista? Mulla olis eka mehupuristin hankinnassa. :)

  Irina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos!
   Kyllä puristaa, niinkuin kuvista näkyy, siinä on vehnänorasta mehustumassa. Mehustaa myös voikukkia ja muita ihania villivihanneksia

   Poista