lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kevätmaisemassa kurppajuustoa






Kurppajuustoon tarvittiin muutama desi kurpitsansiemeniä liotettuna, erilaisia ruukkuyrttejä, ripaus merisuolaa, tehosekoitus tahnaksi, maun tarkistus ja hapatus yön yli.
Valmiista juustosta muotoilin palloja jotka asettelin itujen ja versojen päälle ja reunustin vielä pinaatinlehdillä ja porkkanakiehkuroilla.
Makoisa annos yhdelle tai kahdelle valmis!


kurppajuusto itupetillä
Toki tuon juuston voi valmistaa hapattamattakin tehosekoittaen kaikki ainekset tahnaksi ja syömällä heti. Hapattamalla eli jättämällä astia pöydälle yön yli tai aamusta iltaan, muodostuu massaan hyviä vatsaa helliviä bakteereita (voit myös lisätä maitohappobakteerikapselin sisällön lisäämään hyvien bakteerien määrää)
Kurppajuusota ohentamalla saa makoisaa salaatinkastiketta tai lisäämällä juustonokareita (tuore)keiton päälle saa myös lisää makua sekä ruokaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti