torstai 24. toukokuuta 2012


Kesäkurpitsaporkkana pastaa, kurpitsansiemeniä ja soosia lounaaksi



Jähmelöä jälkiruuaksi

  


Helppoa kuin suikalointi: suikaloi 1 porkkana kuorimaveisellä ja 10 cm pätkä kesäkurpitsaa. Asettele ne lautaselle, lusikoi soossia päälle ja ripottele muutama lusikallinen liotettuja kurpitsansiemeniä koko komeuden päälle, nauti suunnattomalla mielihyvällä yksinkertaisuudesta.

Jälkkäriksi Jähmelöä melkein kesäpäivän kunniaksi, lämpötila oli + 13 astetta ja aurinko paistoi,melkein voi kuvitella kesän olevan ovella. Jähmelöön laitoin tuoreen ananaksen kokonaan, pari appelsiinia ja kolme banaania, kookosmassaa desin verran ja ripaus puhdistamatonta merisuolaa. Kaikki blenderiin hetkeksi pyörimään, tai yleiskonettakin voi käyttää, tai vaikka sauvasekoitinta. Kaadoin massan kuppiin ja rasiaan ja pakastimeen jähmettymään, sekoittelin puolen tunnin välein ja sitten kun oli sopivasti jähmelöitynyt, niin ulos nautiskelemaan auringon paisteen helliessä ihanasti samalla suunnitellen kasvihuoneen istutuksia.. Isompi rasia odottelee pakastimessa sitä kesän lämpöistä päivää (ellen herkuttele sitä ennen rasiaa tyhjäksi)

Valoa ja Iloa-sitä ElämänIloa
toivottelee
Laatuun Paluu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti