keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Ekavillipiiras

Tästä se kaikki alkoi:

 

ja näin se jatkui:
 

ja kolmas askel:

 

ja erittäin maukas lopputulos:




Ekavillipiiras
pohjaan sujahtihujahti: (n. puolikkaan uunipellin kokoinen vuoka)

2dl tattarijauhoja
1dl teffjauhoja
1dl hampunsiemenrouhetta
0,5dl tapioka jauhoja
0,5dl kookosjauhoja
ripaus suolaa
vajaa tl leivinjauhetta
0,5tl savupaprikajauhetta
n. 2dl vettä
1,5dl kylmäpuristettua luomu oliiviöljyä

-sekoita taikina tasaiseksi ja levitä vuokaan

täytteeseen sujahtihujahti:
reilu litra erilaisia villiyrttejä silputtuna (nokkosta, voikukanlehtiä ja kukkia, suolaheinää, siankärsämönlehtiä, vuohenputkea yms..)
kesäsipulinvarsia silputtuna kourallinen
150g luomu fetajuustoa murusteltuna
muutama aurinkokuivattu tomaatin puolikas pilkottuna
3dl kookosmaitoa
2-3 luomu kanamunaa
ripaus suolaa
0,5tl kurkumaa

- levitä silputut villivihannekset ja kesäsipulit pohjan päälle
- levitä fetajuustomuruset ja silputut aurinkotomaatit villivihannesten päälle
- sekoita kananmunat, kookosmaito ja mausteet ja kaada tasaisesti piiraan päälle
- paista uunissa +175C puolisen tuntia ja tarjoile villivihannessalaatin kanssa

Käytin raakaineksista melkein kaikki luomulaatuisena <3

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti